Külföld
Police officer in bulletproof vest outdoors, back view

Csodás Bűntények: „Fejbe verlek” – mondta a rendőrnek, majd ágyékon rúgta

24.hu
24.hu

2017. 06. 20. 10:45

A 31 éves amerikai nő előtte megöléssel fenyegette meg az őt letartóztató rendőröket.
Korábban a témában:

Egy sor vád alapján indítottak eljárást egy Miracle Crimes (Csodás Bűntények) nevű 31 éves nő ellen az amerikai Massachusetts államban, aki előbb egy benzinkúti dolgozóra, majd rendőrökre támadt rá Spiringfield városában – írta a masslive.com. A nőt – aki már visszatérő vendégnek számít a helyi sajtó bűnügyi rovataiban – előző hét pénteken helyezte előzetes letartóztatásba egy bíróság a még május 30-án történt eset miatt.

A masslive.com beszámolója szerint Crimes azzal kezdte, hogy egy fánkokkal teli tálcát vágott hozzá egy benzinkút helyettes üzletvezetőjéhez, miután közölték vele, hogy távoznia kell. Amikor a rendőrök kiérkeztek, a nő ellenállt a letartóztatásnak, és azzal fenyegette meg a rendőröket, hogy meg fogja ölni őket.

Miracle Crimes, egy 2014. július 23-án készült letartóztatási fotón. Fotó: Springfield rendőrség/WWLP

A nőt végül elektromos sokkolóval ártalmatlanították, és beszállították egy rendőrőrsre, ahol Crimes ott folytatta, ahol elkezdte. Újra megöléssel fenyegette a rendőröket, és egyiküket ágyékon rúgta. „Hívd fel a gyerekeidet, és búcsúzz el tőlük, mert meg foglak ölni” – mondta a nő a rendőrségi jelentés szerint.

A nő ellen először had vádpontot emeltek, köztük fenyegetés bűncselekmény elkövetésére (gyilkosság), rendőr ellen elkövetett testi sértés (láb) és testi sértés veszélyes fegyverrel (tálca) – írta a lap. Ehhez jött másnap egy hetedik vád, miután bírósági meghallgatásán arcon köpött egy bírósági dolgozót.

Crimes nem először szerepel a helyi sajtóban. Korábban kétszer is elfogták a rendőrök, miközben lopott autót vezetett.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Kommentek

Szigetvár, 2016. szeptember 7.
Vass Péter, Szigetvár polgármestere köszönti az ünnepségsorozatra érkező Áder János köztársasági elnököt a szigetvári polgármesteri hivatal előtt 2016. szeptember 7-én, a Zrínyi-emlékévben.
MTI Fotó: Sóki Tamás
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.