Nagyvilág

Lehetetlen szexpózban halt meg a perverz férfi

A bírósági tárgyaláson részletesen ismertették, hogy a 36 éves Dohoon Kimre pontosan milyen pozícióban találtak rá a rendőrök egy barátja, az 52 éves Kevin Adams lakásában. A két férfi feltehetőleg közösen tartott szexbulit, ami előtt nagy mennyiségű mefedront fogyasztottak.

Kim kezei, lábai és lábujjai össze voltak kötözve, az arcán pedig egy gázmaszk volt.

Az igazságügyi orvoszakértő jelentése szerint a férfi a drogok okozta légzési elégtelenségbe halt bele. Az életben maradt Adams tagadja a vádakat, miszerint ő lenne felelős Kim halaláért. A vád szerint ugyanakkor férfi tehet a meglehetősen bizarr halálesetről, mivel szex után az ő feladata lett volna eltávolítani a légzést alaposan megnehezítő gázmaszkot a partneréről.

Adams azonban ezt elmulasztotta megtenni, így légzést akadályozó maszk az eszméletlen állapotban lévő Kim-en maradt.

A mentők azután érkeztek meg Adams lakásába, hogy a férfi kihívta őket. A hívás szerint az áldozat akkor már nem reagált a környezetére és valószínűleg nem is lélegzett. Dohoon Kim halálát éjjel 2:12 állapították meg. Az életben maradt férfi ügyvédje a bíróság előtt azzal érvelt, hogy a védence  nem önszántából aludt el, így nem szándékosan hagyta a légzést nehezítő gázmaszkot Kim-en.

A drogok egyszerűen kiütötték Adams-t, nem volt magánál, ezért nem tudott segíteni a partnerén.

Kiderült, hogy a férfiak a tragikus esett előtt már 12 alkalommal találkoztak. Azért ismerték meg egymást, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek, de a korábbi találkozókon senkinek nem esett bántódása, minden közös megegyezéssel történt, így az is kizárható, hogy Adams szándékosan akarta bántani az áldozatot.

A rendőrök a szeretők korábbi üzeneteit is kielemezték, amelyből kiderült, hogy mindketten aktívan érdeklődtek a megkötőzős, fojtgatós szex iránt, de semmi nem utalt agresszióra, vagy konfliktusra a két férfi között.

A tárgyalás folytatódik, jogerős ítélet nem született.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik