Nagyvilág

Szexuálisan molesztálta kisgyerekeit egy nő, videókat készítve tetteiről

A felvételeket pedig egy pedofil oldalon osztotta meg. Legfiatalabb áldozata 10 évesnél fiatalabb volt.

Életfogytig tartó börtönbüntetésre számíthat egy ausztrál anyuka, aki videóra vette, ahogy három kisgyerekét szexuálisan molesztálta, majd a felvételeket megosztotta egy internetes pedofil oldalon – jelentette az ausztrál sajtó. Az új dél-walesi Hunter régióban élő nő az előző héten bűnösnek vallotta magát 26 ellene felhozott vádpontban, és tárgyalását az ítélethozatalig elnapolták.

A nő – akinek nevét a sajtó nem hozhatta nyilvánosságra, mert azzal azonosíthatóak lennének áldozatait – egyebek mellett hétrendbeli,10 évnél fiatalabb gyermekkel történt szexuális közösülés vádjában vallotta bűnösnek magát. Két másik áldozata közül az egyik 14 évnél, a másik 16 évnél fiatalabb volt.

A nőt tavaly tartóztatták le az ausztrál hatóságok, miután az Interpol egyik amerikai irodája rábukkant az általa készített egyik felvételere egy megfigyelés alatt álló pedofil oldalon. Az Interpol nyomozói a nő akcentusa alapján tudták beazonosítani, hogy a felvételek Ausztráliában készültek, és értesítették az ausztrál szövetségi rendőrséget.

Végül sikerült azonosítani a felvételen látható lányt, és a helyi rendőrség gyermekbántalmazásokkal foglalkozó különleges alakulata letartóztatta az anyukát.

Az új dél-walesi rendőrség közleménye kiemelte, sok esetben fordul elő, hogy más ügynökség jelzései után tartóztatnak le gyermekbántalmazókat az államban, köszönhetően az internetnek. Mert bár a net nem csak a gyerekmolesztálóknak ad lehetőséget, hanem a hatóságoknak is, hogy azonosítsák és elfogják őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik