Nagyvilág

Három nő bedrogozott és napokon át erőszakolt egy férfit

Rendorseg(8)(960x640).jpg (Array)
Rendorseg(8)(960x640).jpg (Array)
A 23 éves dél-afrikai áldozatot egy taxival rabolták el, majd naponta többször is erőszakoskodtak vele.

Három női erőszaktevőt keres a dél-afrikai rendőrség, akik három napon át közösültek egy pretoriai férfival, az áldozat akarata ellenére – jelentette a Times Live. A dél-afrikai lapnak egy rendőrségi szóvivő elmondta: a 23 éves áldozat több napig tartó szenvedése két hete pénteken kezdődött, amikor beszállt egy közösségi taxiba.

A férfi a rendőröknek elmondta: a taxiban a sofőrön kívül még három fiatal nő volt. Útközben a sofőr irányt változtatott, majd az áldozatot arra kérték, hogy üljön előre. Ekkor az egyik nő egy ismeretlen anyagot fecskendezett belé, amitől elájult.

Amikor magához tért „egy ismeretlen szobában találta magát, egy ágyon” – mondta el Colette Weilbach. A rendőrségi szóvivő hozzátette: „A női gyanúsítottak ekkor egy energiaital megivására kényszerítették, majd egymás után napjában többször is megerőszakolták.” A férfit támadói végül vasárnap délután kirakták egy mezőre.

A férfit a szóvivő közlése szerint nagyon megrázta az eset, és orvosi segítségnyújtásra volt szüksége. Azt nem közölték, hogy pontosan milyen sérüléseket szenvedett.

Weilbach a állampolgárok segítségét kérte a tettesek kézre kerítésére, kérve, hogy akinek van valamilyen információja az esetről, ami segítheti a nyomozást, az vegye fel a kapcsolatot a rendőrséggel.

A szóvivő egyben közölte, hogy a rendőrség az áldozat nemétől függetlenül minden nemi erőszakot komolyan vesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik