Nagyvilág

HIV-pozitív nők erőszakoltak meg egy férfit és ellopták a spermáját

Nő pisztollyal (Array)
Nő pisztollyal (Array)

A három nő fegyverrel kényszerítette szexre az áldozatot, majd közölték vele, menjen orvoshoz.

A 33 éves férfi éppen hazafelé tartott reggel nyolc órakor a dél-afrikai KwaZakhele városában, amikor elmondása szerint egy fekete BMW állt meg mellette. Az autóban ülő három nő azt állította, hogy eltévedtek és útbaigazítást kértek tőle. Azonban amikor közel ment az autóhoz, egyikük egy pisztolyt fogott rá, és arra kényszerítették, hogy szálljon be a járműbe – közölte a Daily Sun című dél-afrikai lap a rendőrségre hivatkozva.

A férfival egy félreeső utcába megálltak, majd egy folyadékot itattak meg vele, amitől erekciója lett. Ezután egymás után mindannyian megerőszakolták – mondta el a lapnak Mncedi Mbombo rendőrtiszt. Miután végeztek „elvették a férfi spermáját, amit egy hűtőtáskába raktak”. Majd felszólították, hogy menjen el egy klinikára és vizsgáltassa ki magát, mert mindegyikük HIV-pozitív – írta a dél-afrikai lap.

Nem ez az első eset, hogy férfiakat erőszakoló „spermatolvaj” nők tartják rettegésben az afrikai férfiakat. Két éve már beszámoltunk a Zimbabwében garázdálkodó nőkről, akiknek az egyedül utazó férfiak voltak a célpontjaik. A módszerek kísértetiesen hasonlóak a mostani dél-afrikai esethez.

A stoppoló, egyedül utazó férfiakat a nők – néha egy férfi segítségével – felveszik egy autóval, majd bedrogozzák őket, és a kábult, de a szertől felajzott férfiakkal erőszakosan közösülnek. Mindezt a spermáért. Az áldozatra ugyanis óvszert húznak, majd a spermát összegyűjtik, és magukkal viszik. Azt nem tudni, hogy pontosan miért. Egyes vélemények szerint tradicionális gyógyításra használják fel azt, mások szerint eladják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik