Nagyvilág

“Életem legjobb szexe volt” – titkos felvétel buktatta le a lányát 20 éven keresztül erőszakoló apát

Az apa, aki több mint 20 éven keresztül erőszakolta a saját lányát végre börtönbe kerül, mert sikerült egy titkos felvételt készíteni arról, ahogy bevall minden szörnyűséget, amit a saját gyermekével tett.

Az 54 éves Raymond Prescott akkor zaklatta először a saját lányát, Layla Bell-t, amikor még csak 7 éves volt. A férfi az elmúlt évtizedek alatt többször megalázta, megverte és megerőszakolta a most 31 éves nőt, ám most végül mindenért megbűnhődhet a szörnyeteg apa, mivel sikerült készíteni egy titkos hangfelvételt, amelyen részletezi, hogy miket tett a lányával.

Életem legjobb szexe volt.

Mondja a férfi, akire a lány úgy emlékszik vissza, mint a legjobb barátjára, akiből egy csapásra egy szexuális ragadozó lett. A lány eleinte jelentette ezeket az eseteket, de a fejlenetéseket aztán végül mindig visszamondták. A család nem vett tudomást a problémáról, a lány elmondta, hogy az édesanyja rá sem nézett, hozzá sem szólt, amikor ezekről a dolgokról lett volna szó.

Szerintem túlságosan szégyellte magát, hogy tudomást vegyen róla. Hitt nekem, de túlságosan nagy volt a sokk.

Mondja Layla, aki 2012 decemberében bátor módon csapdát állított az apjának. A férfi mikor megtámadta a lányát, nem vette észre, hogy egy hangfelvevő eszközzel az egész borzalmat rögzíti. Így a lánynak már volt egyértelmű bizonyítéka Prescott ellen.

Az esetet tárgyaló Notthingham-i bíróság a férfit végül 12 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte, amelyet a fiatal nő elégedetten vett tudomásul.

A borítóképen az édesapa és a lánya látható.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik