Nagyvilág

Kutyájuk mentette meg a tűzhaláltól az alvó családot

Akik aztán úgy menekültek ki Indiana állambeli otthonukból, hogy az ebet nem vitték magukkal.

Egyik kutyájuknak köszönhetően tudott kimenekülni öt ember egy kigyulladt házból az Indiana állambeli Fort Wayne városában – jelentette a helyi sajtó. A tűzoltóság közlése szerint helyi idő szerint szombat hajnali fél négykor riasztották őket a családi házhoz, ami előtt öt embert, valamint három kutyát találtak.

Négy eb – köztük az, aki az alvó családot riasztott a lángokra – azonban bent maradt az épületben . A tűzoltóknak sikerült megtalálniuk Bennyt, aki felébresztette az embereket a tűzre. A kutyusnak a tűzoltók oxigén adtak, és a beszámolók szerint túl fogja élni az esetet. A másik három eb azonban nem élte túl a tüzet.

A kimenekült emberek közül hármat füstmérgezés miatt kellett kórházba szállítani, két másik ember pedig visszautasította a kezelést. A tüzet végül kevesebb mint negyed óra alatt el tudták oltani.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a tüzet. És az esetről szóló beszámoló arról sem tesz említést, hogy az égő házból kimenekülő emberek miért hagyták az épületben Bennyt, akinek az életüket köszönhetik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik