Élet-Stílus

4 év után került haza a családjához az elveszett kutya

Sammy, az Ausztráliában élő Lee család labradorja 2013-ban, azaz pontosan 4 éve tűnt el. Aubrey Lee a saját Facebook-oldalát pörgette vissza azért, hogy megtalálja azt a bejegyzést, amelyet a szeretett kutyájuk eltűnésekor posztolt ki.

4 év után került haza a családjához az elveszett kutya 1
Aubrey Lee Facebook

A négylábú megmentésére külön csapatok is indultak, ám minden erőfeszítés hiába volt, nem találták meg a kutyát. A család nagyon szomorú volt, mikor feladták a keresését, de aztán, 4 évvel később valóságos csoda történt. Az évek során Sammy gazdái nem tudták teljesen elengedni a kedvencüket, ezért az eltűnt állatokra specializálódott oldakon folyamatosan frissítették az eltűnt kutyájukról szóló posztot.

Az igazi mesebeli csoda múlthét pénteken jött el, amikor egy Sammyre nagyon hasonlító labrador tűnt fel egy autóút mellett. Hihetetlen, de mint kiderült, a kutya Sammy volt.

Az állatorvosok szerint a kutya úgy élhette túl 4 éven keresztül a vadonban, hogy a környékbeli farmok ananászültetvényeit dézsmálta, ez megmagyarázza azt is, hogy miért voltak ilyen borzalmas állapotban a fogai. Mivel a megtalált kutyában és Sammy-ben sem volt azonosító chip, így a külső jegyekre kellett hagyatkozniuk a gazdáknak.

Persze felmerül mindenkiben a kérdés, hogy tényleg a 4 éve eltűnt Sammy-t találták-e meg, vagy egy rá nagyon hasonlító kedves labradort. Aki ránéz a következő képekre, az valószínűleg már tudja a választ.

4 év után került haza a családjához az elveszett kutya 2
Aubrey Lee Facebook
4 év után került haza a családjához az elveszett kutya 3
Aubrey Lee Facebook

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik