Nagyvilág

Fejbe lőtte a szomszéd kisbabáját, hogy “végre elhallgattassa”

A mindössze 18 hónapos Harry Studley az édesanyjával, Amy Allennel látogatta meg Jordan Walters-t és Emma Horseman-t a lakásukban, mikor a férfi épp a fegyverét tisztította. A kisfiú már hosszú ideje hangoskodott, sírt és ordítozott, mikor Emma kitalálta, hogy Walters süsse el a fegyverét, akkor

a gyerek majd megijed, és csöndben marad.

Mint ahogy a bíróságon kiderült, Walters úgy tudta, hogy a fegyver nincs megtöltve, ezért ráfogta azt az alig másfél éves Harry-re és meghúzta a ravaszt. A lövés eldördülése után a golyó áttörte a kisfiú koponyáját és nagy mértékben roncsolta azt. A pánikba eső felnőttek azonnal kihívták a mentőket, akik mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre, és csodával határos módon sikerült megmenteniük Harry életét.

A 24 éves Walters bűnösnek vállotta magát a Bristoli bíróságon, de a felesége a szintén 24 éves Horseman fellebbezett a vádemelés ellen. Mindkettejüket gondatlanság és kiskorú veszélyeztetése miatt ítélhetik el. A bíróságon a vallomásokból szörnyű részletek derülnek, mint például az, hogy Walters szándékosan a fiú fejére célzott, mivel fogalma sem volt, hogy baj történhet.

A lövés utáni pillanatokat így írták le:

A lövés után az édesanya rögtön felkapta és a karjába vette a kisfiát, akinek a fejéből ömlött a vér. Amy Allen karjait és a ruháját és vörösre festette a vér.

A gyors beavatkozásnak köszönhetően, amelyet a Bristol-i Királyi Kórházban végeztek el, sikerült megmenteni Harry életét. A felelőtlen pár tárgyalása holnap kezdődik.

Metro

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik