Nagyvilág

Betörőnek hitte, és agyonlőtte feleségét egy amerikai férfi

A nő hamarabb ért haza a munkából, mint várták, és egyik gyerekük azt hitte, valaki megpróbál betörni a házba.

Betörőnek hitte, és véletlenül megölte a munkából korábban hazaérkező feleségét egy 49 éves férfi az észak-karolinai Goldsboro városában – jelentette a helyi sajtó. A férfi a bejárati ajtó előtt, a kivilágítatlan verandán lőtte nyakon nejét, akinek életét a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni, és a helyszínen halottá nyilvánították.

A rendőrség közlése szerint a a 48 éves Gina Williams meglepte családját, amikor a vártnál jóval korábban érkezett haza éjszakai műszakjából. A nő csütörtök este hat órakor indult munkába, és másnap reggel nyolc órakor kellett volna visszatérnie, de már valamivel éjfél után megérkezett.

A házaspár két gyerek közül az egyik csak annyit észlelt, hogy valaki megpróbál bejutni a házba, és felébresztette apját, azzal, hogy valaki megpróbál betörni hozzájuk. Billy Williams ekkor elővette a széfben őrzött pisztolyát, majd a bejárati ajtóhoz ment, és amikro kinyitotta, csak annyit látott a sötét verandán, hogy valaki ott áll.

A férfi egy lövést adott le, és a golyó a nő nyakát találta el. Amikor a rendőrök kiérkeztek, Gina Williams a verandán feküdt, miközben férje próbálta ellátni sebesülését.

A rendőrség nem emelt vádat a férfi ellen, de közölték, hogy még nem zárták le a nyomozást az ügyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik