Nagyvilág

Vadidegen férfi ült az éjszaka közepén a kétéves gyerek ágyánál

És rendkívül hülye indokkal magyarázta ezt.

Kedves szülő, gondolkodtál már azon, mi a legrémisztőbb látvány, ami fogadhat, ha belépsz az éjszaka közepén gyermeked szobájába? Egy arizonai apukának ez már nem kérdéses – a válasz pedig: amivel december 15-én csütörtökön éjszaka szembesült kétéves kislánya szobájába pillantva.

A férfi belépett, és azt látta, hogy lánya egy vadidegen ölében ül.

A BuzzFeed riportja szerint a betolakodó annyit bírt kinyögni: „a barátod vagyok”, de ez az apukát – érthetően – nem hatotta meg, és míg felesége a rendőröket tárcsázta, ő dulakodni kezdett az idegennel.

A váratlan vendégről kiderült, hogy Oren Cohennek hívják, 34 éves, izraeli állampolgár és az Egyesült Államokban él. Na nem ekkor derült ki, hanem miután a rendőrök a helyszínre értek és letartóztatták.

A kihallgatás során kiderült, hogy Cohen aznap este a ház egy másik lakásában iszogatott egy barátjával, onnan döbbenetesen részeg állapotban távozott, és behatolt az idegen lakásba (elmondása szerint TÉVEDÉSBŐL). A jegyzőkönyv szerint a férfi kiszolgálta magát a hűtőből – ivott egy kis narancslét –, használta a vécét, majd az egyik szobában meglátta a kétéves gyereket,

akiről azt hitte, hogy egy törpe.

(Legalábbis ezt állítja). A kihallgatásán cáfolta, hogy szexuális kapcsolatot kívánt volna létesíteni a kislánnyal; Cohen elmondta: sosem tenne ilyet egy gyerekkel, már csak azért sem, mert az apja szerepelt a szexuális bűnözők nyilvántartásában, és ő tudatosan távol tartja magát az ilyesmitől.

Cohen kihallgatása. A maricopai legfelsőbb bíróság felvétele.
Cohen kihallgatása. A maricopai legfelsőbb bíróság felvétele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik