Nagyvilág

Még egy furgon sem kottyan meg az ukrán Terminátornak – videó

Előbb egy trolival húzatta magát több száz méteren át, majd egy szállítójármű hajtott át a kijevi kolosszuson, akinek videója napok óta hasít a világhálón.

Az elképesztő képsorokat egy arra járó autós fedélzeti kamerája rögzítette az egyik kijevi utcában. A felvételen jól látszik, amint a meglehetősen ittasnak tűnő férfi kitartóan kapaszkodik egy trolibusz lökhárítójába, amely vélhetően már több száz méter óta vontatja a hasán csúszó férfit.

Az internetezők által azóta ukrán Terminátornak elkeresztelt izompacsirta végül szabadjára engedte a trolit, ám ekkor a mögöttük haladó furgon mindkét bal kerekével keresztülhajtott a hason fekvő ember karján és vállán. Az illetőnek azonban ez láthatólag meg sem kottyant, hanem felállt, és mintha még ő kért volna elnézést a halálra rémült sofőrtől.

A kijevi lapok úgy tudják, hogy a járókelők végül is nem engedték eltávozni a helyszínről a rendkívüli embert, hanem mentőt hívtak hozzá. A kórházban azután megállapították, hogy némi horzsoláson és néhány zúzódáson kívül gyakorlatilag kutya baja sem esett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik