Nagyvilág

Csúnyán helybenhagyta a két bicikliző nőt az agresszív kenguru

Ahhoz már hozzászokhattak az ausztrálok, hogy az országuk teles tele van olyan lényekkel, amelyek megölhetik őket. Elég, ha csak arra a kengurura gondolunk, aki megijedve egy arra haladótól, megpróbálta páros lábbal berúgni az autó szélvédőjét. A mostani történet annyiban hasonlít, hogy ezúttal is egy erszényes volt a támadó, csak ezúttal még ijesztőbb lehetett a helyzet, mivel az áldozat egy biciklis volt.

Sharon Heinrich és Helen Salter az Ausztrália déli részén fekvő Clare Valleynél biciklizett, amikor mindketten egy út mellett álldogáló kengurura lettek figyelmesek. De aranyos, gondolta Sharon, nemsokkal azelőtt, hogy megtámadta az állat. A kenguru előbb Sharonra ugrott, majd Helennek esett, aki szerint az állat hatalmas lehetett, mivel sokkal magasabb volt nála.

A támadás közben mindketten leestek a bicikliről, Helen agyrázkódást szenvedett, Sharonnak pedig eltört három bordája, valamint megrepedt a mellimplantátuma. A lány az ijesztő eset után azon poénkodott, hogy szerencsére a mellei felfogták a testére mért ütéseket. Mindketten azt mondták, hogy semmivel nem provokálták az állatot, az egészen az utolsó pillanatig békésnek tűnt.

A Sharonnak és Helennek hatalmas szerencséje volt, mert bár Ausztráliában a kengurutámadások nem túl gyakoriak, sokszor akár végzetesek is lehetnek. Tavaly például egy állat majdnem megölt egy kutyát sétáltatót nőt.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik