Nagyvilág

Videón, ahogy egy agresszív autós majdnem megöl egy motorost

Rémisztő videót tett közzé a YouTube-on egy amerikai motoros arról, ahogy egy dühös autós többször is megpróbálja leszorítani az útról a floridai Miamiban. A felvételen látni lehet, ahogy a csak Roni G néven ismert motoros igyekszik elmenekülni az őt üldöző férfi elől, egyes szakaszokon a szembe jövő sávban haladva.

A motoros saját elmondása szerint kezdő motoros, és teljesen pánikba esett, miután az autós veszélyesen bevágott elé, vészfékezésre, és veszélyes manőverekre kényszerítve őt, hogy elkerülje az ütközést, és az életét féltve menekült előle.

Miután az esetről készült felvétel terjedni kezdett, felkeltve a helyi sajtó figyelmét, a floridai Local 10 televíziónak sikerült beszélnie az autóssal. A férfi elmondta: azért kezdte el üldözni a motorost, mert betörte a visszapillantótükrét, és le akarta fotózni a rendszámát.

Ezután Roni G közzétette egy második videót is arról, hogyan kezdődött az eset. A felvételen látni a pillanatot, amikor megüti az autós tükrét, látszólag azután, hogy a mobiltelefonját néző autós majdnem elsodorta.

A helyi rendőrség a Local 10-el közölte, hogy tudnak a vieófelvételről, és jelenleg is tanulmányozzák. Azt egyelőre nem tudták megmondani, hogy vádat emelnek-e az autós és a motoros ellen.
A meg nem nevezett autós mindenesetre a Local 10-nek elmondta: nem büszke arra, amit tett, és megbánta, hogy mások életét veszélyeztette. “Megtanultam a leckét. Minden élet számít” – közölte a férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik