Nagyvilág

Hároméves lánya előtt erőszakolták meg a buszon, és megölték újszülöttjét

Az indiai rendőrség letartóztatott egy buszsofőrt és egy jegyellenőrt, akik hároméves kislánya előtt erőszakoltak meg egy 28 éves nőt, miután megölték 14 napos kisbabáját – jelentette a helyi sajtó. A támadásnak csak a kislány volt a szemtanúja, aki egy ülés mögé bújva nézte végig az eszméletlenre itatott anyja elleni támadást, majd sikerült elslisszolnia két férfi elől.

Az eset hétfő este történt az Uttar Prades államban található Sheeshgarh faluban, amikor a nő hazafelé tartott két gyermekével egy családi látogatás után. Az ellenőr felajánlotta neki, hogy egészen hazáig viszik, de amikor az összes utas leszállt a buszról, a sofőrrel együtt nekiestek. Amikor ellenállt, erőszakkal leitatták, és a dulakodás közben a földhöz vágták 14 napos kisfiát, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A rendőrség közlése szerint a nő hároméves kislánya egy ülés mögé bújva nézte végig az anyja és testvére ellen elkövetett szörnyű támadást. Majd amikor a két férfi levitte a buszról eszméletlen anyját, aki a buszállomáson a földön hagytak, a kislány lemenekült a buszról és elbújt a két támadó elől. A lányt pár órával később találták meg apja, akik néhány helyivel indult keresésére, miután nem ért időben haza. A kisgyerekre a még mindig eszméletlen állapotban lévő anyja, valamint testvére holtteste mellett bukkantak rá.

Miután a nő nem emlékezett semmire a támadásból, a rendőrök a kislány tanúvallomása alapján tartóztatták le a két támadót, akik ellen nem szándékos emberölés, valamint tömeges erőszak vádjával indítottak eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik