Nagyvilág

Kalapáccsal verte agyon lakótársát, majd a holttestet a falba rejtette

Emberölés vádjával indítottak eljárást egy 43 éves kaliforniai férfi ellen, aki a vád szerint megölte 37 éves lakótárást, a holttestet pedig egy fal mögé rejtette el az épületben – jelentette a Los Angeles Times. Randolph Garbuttot az előző héten tartóztatták le a hat éve eltűnt nő meggyilkolása miatt.

Raven Joy Campbell eltűnését 2009 júliusában jelentették be családtagjai, miután megtalálták pénztárcáját a Lomita városában található lakásban, ahova fél évvel korábban költözött be. Ez egyik testvérének elmondása szerint ez azért volt nagyon gyanús, mert Campbell különösen kötődött a pénztárcához, és sehova nem ment el anélkül, hogy nála lett volna.

A rendőrség azonban hiába indított nyomozást a nő eltűnése miatt, nem találta semmi nyomot. Végül tavaly júniusban kaptak egy tippet arról, hogy a ház egyik fala mögött emberei maradványok fekszenek.

A helyi rendőrség a következő hónapban tartott házkutatást a lakásban, ahol akkor már egy másik család élt, akik az akkori beszámolók szerint már évek óta panaszkodtak a házan terjedő furcsa szagokra. Campbell holttestét végül egy fal mögött, a padló alatt találták meg, miután a keresőkutyák emberi maradványok jelenlétét jelezték.

A helyi rendőrség egyelőre nem közölt részleteket a gyilkossággal kapcsolatban, és a vádlott és áldozat közötti kapcsolatról sem árultak el semmit. Garbutt a Times cikke szerint életfogytig tartó börtönbüntetést kaphat, ha bűnösnek találják az ellene felhozott vádakban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik