Nagyvilág

Autót szétlövő fegyveresre vadásznak Angliában

Nagy hajtóvadászatot indított a rendőrség, miután egy fegyveres szétlőtte egy VW ablakait egy gyorsétterem parkolójában.

Egy feltételezett fegyveresre vadásznak az angol rendőrök Hull városának környékén – írja a Mirror. Egy autó ablakait lőtte valaki ripityára egy helyi McDonald’s parkolójában fényes nappal, ezzel kezdődött az egész furcsa történet.

Egy videó is készült róla, ahogy felfegyverzett rendőrök megközelítenek egy autót és kiparancsolnak belőle embereket. Úgy tudni, a lövöldöző is egy hasonló Volkswagen Golffal menekült el, de az nem ez a kocsi.

Jamie Hall, egy szemtanú ezt mondta a lapnak:

A mellette lévő benzinkúton voltam, ott jelenleg három felfegyverzett rendőrautó és egy rendőrségi helikopter van. A McDonald’st körbekordonozták, egy kék kocsinak ki van törve mindegyik utasoldali ablaka a parkolóban.

A rendőrség közölte, helyi idős szerint délelőtt 11:35-kor hívta valaki a 999-es segélyhívót, hogy lövöldöznek a hulli mekinél. Egy kék autónak lőtték ki az üvegét, ebben ketten voltak, de nem sérültek meg, csak a sokk miatt kellett egy főt ellátni. A lövöldöző Gypseyville felé menekült el, nagy erőkkel keresik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik