Nagyvilág

Otthonában halt meg egy féléves fiú, miközben anyja begyógyszerezve hevert a hálóban

A pucér gyerek kanapén feküdt a nappaliban, amikor apja rátalált az emberi és állati ürülékkel teli észak-karolinai házban.

Gyerekbántalmazás vádjával indítottak eljárást egy harmincéves amerikai nő ellen, hat hónapos fia halála miatt – jelentette a helyi sajtó. A beszámolók szerint Stephanie Amber Tillman “extrém módon begyógyszerezve” feküdt a hálószobában az észak-karolinai Dallasban található otthonában, miközben a féléves fiú a nappali kanapéján feküdt holtan.

A hatóságokat Tillman férje értesítette, amikor szenteste, nem sokkal éjfél előtt hazaért a munkából, és pucér fiát eszméletlen állapotban találta a kanapén. A pár két másik gyermeke a hálószobában volt feleségével, szintén meztelenül. Nekik nem volt semmi bajuk. A helyi rendőrség közlése szerint a “koszos” ház “emberi és állati ürülékkel, valamint szeméttel volt teli”.

A meghalt kisgyerek testén a beszámolók szerint nem látszott semmilyen sérülés, és egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a halálát. A kisfiún hétfőn végeztek boncolást, de annak eredményét még nem hozták nyilvánosságra a helyi hatóságok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik