Nagyvilág

Széfbe zárták a gyereket, majd elmenekültek a rendőrök elől

szef(210x140).jpg (Array)
szef(210x140).jpg (Array)

Nem akarták megmondani a szálloda dolgozóinak, hogyan került a baba a szűk széfbe, de a hatóságok kíváncsiak lennének rá.

A kanadai rendőrség keres egy brooklyni családot, akik egy szállodában, a Niagara-vízesés közelében bezárták gyereküket a szállodai szoba széfjébe – tudósít a New York Daily News.

A szobába kedd reggel hívtak karbantartót, hogy szabadítsa ki a csecsemőt. A család rémültnek tűnt, de nem akartak válaszolni, hogyan került a baba az apró széfbe és hogyan záródott rá az ajtó. A síró gyereket kiszabadították és visszaadták a szülőknek.

A szálloda ekkor már értesítette a rendőrséget, de ők gyorsan elhagyták a szállodát és ismeretlen helyre távoztak. A hatóságok közölték: azért keresik a családot, hogy biztosak legyenek a gyermek jóléte felől. A határőrséget is riasztották, de a család nem tért vissza az Egyesült Államokba.

Se a rendőrség, se a szálloda dolgozói nem értik, mi történt. A személyzet egyik tagja azt mondta: mindez azért is furcsa, mert semmi nem utal arra, hogy több lett volna egyszerű balesetnél.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik