Nagyvilág

Elégette, leturmixolta, feldarabolta telefonját az elnökjelölt

telefonégetés (Array)
telefonégetés (Array)

Ádáz harc zajlik Amerikában azért, hogy kit indítsanak a republikánusok az elnökválasztáson, Trump odáig ment, hogy nyilvánosságra hozta riválisa mobilszámát. Megjött a válasz.

Kedden megírtuk: a republikánus elnökjelöltségért folyó harcban az egyik legesélyesebbnek tartott jelölt, az egyre nagyobb mélységekbe ereszkedő Donald Trump odáig merészkedett, hogy nyilvánosságra hozta pártbeli riválisa, Lindsey Graham magántelefonszámát.

Trumpnak a bunkósága már így is sokba került, a milliárdossal számos nagy cég megszakította az üzleti kapcsolatot és több sztár is elfordult tőle, miután kollektíven lebűnözőzte az Amerikába érkező mexikóiakat, a múlt héten pedig a republikánusok egyik szent emberéről, az annak idején Vietnámban fogságba esett, háborús hős John McCainről mondta, hogy „én azokat szeretem, akiket nem fogtak el”.

Lindsey Graham most felvette a kesztyűt: frappáns videóban reagált arra, hogy McCain nyilvánosságra hozta a telefonszámát. Graham, aki arról közismert, hogy még mindig régi, kihajthatós mobilokat használ, húsvágó bárddal, turmixgéppel, benzinnel és még számos kreatív módon pusztít el egy-egy kihajtós készüléket. Az elnökjelölt-aspiráns a Twitteren azt írta: „Lehet, hogy veszek egy új telefont. iPhone legyen, vagy Android?” Egy újságíró azonban egy Grahamhez közel álló forrásától megtudta: csak viccről van szó, a politikus természetesen ragaszkodik a védjegyévé vált ósdi készülékéhez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik