Nagyvilág

Hűtőben tárolta szülei megfőzött fejét

Hűtő almával (hűtőgép, alma, )
Hűtő almával (hűtőgép, alma, )

Elítélték a hongkongi férfit, aki megölte, és feldarabolta szüleit, majd a testrészeket megfőzte, besózta és ételhordó dobozokba rakva próbálta eltüntetni.

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte egy hongkongi bíróság a 31 éves Henry Chaút, aki két éve ölte meg 65 éves apját és 62 éves anyját – jelentette a helyi sajtó. A hongkongi férfit pénteken találta bűnösnek a bíróság az ellene felhozott vádakban. Ugyanakkor felmentették a gyilkossági vádak alól a férfi 38 éves barátját, aki az ügyészség azzal vádolt, hogy segített a gyilkosságok végrehajtásában. Őt azonnal szabadon is engedték.

Ahogy arról korábban már a Hír24 is beszámolt, Henry Chau majdnem fél éven át tartó tervezés után gyilkolta meg apját és anyját 2013. március elsején. A gyilkosság elkövetésekor 29 éves férfi bérelt lakásába hívta meg szüleit, ahol feltételezhetően halálra késelte 65 éves apját és 62 éves anyját, majd a szülők testét feldarabolta, a maradványokat megfőzte, besózta és azok egy részét két újonnan vásárolt hűtőben tárolta.

Egyes testrészeket ételhordóba helyezett, rizst rakott mellé, majd szemetesekbe helyezte, vagy a tengerbe dobta. Az áldozatok levágott és megfőzött fejeit, valamint belső szerveit a fiú lakásában lévő hűtőkben találta meg a rendőrség, két héttel a gyilkosságok elkövetése után.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik