Nagyvilág

Hat évig vitte magával férje feldarabolt holttestét

Loretta Doyle Burroughs  (gyilkos, )
Loretta Doyle Burroughs  (gyilkos, )

Megölte, majd feldarabolta férjét, és mindenkinek azt mondta, a férfi lelépett egy fiatalabb nővel.

Szándékos emberölés vádjában bűnösnek találtak egy 63 éves amerikai nőt New Jersey államban – jelentette a helyi sajtó. Loretta Doyle Burroughs halálra késelte férjét, majd egy fűrésszel feldarabolta a férfi testét, és dobozokba helyezte, és hat éven cipelte magával, amikor új lakóhelyre költözött. A férfi maradványait 2013 májusában találta meg a rendőrség, amikor házkutatást tartott a nőnél, aki akkor éppen újra költözött.

A helyi hatóságok három hónappal korábban kezdtek el behatóan foglalkozni az esettel, miután a férj egyik rokona új információkkal szolgált. Az összedarabolt holttestet több műanyag dobozba rejtve találták meg abban a házban, ahonnan a nő éppen kiköltözött. A dobozok több szemeteszsákba voltak becsomagolva, légfrissítőkkel, hogy elnyomják a hullaszagot. A férfi fejét egy női táskába rejtve találták meg.

Burroughs férje 2007 augusztusában tűnt el. A nő mindenkinek azt mondta, hogy a férfi elhagyta őt egy fiatalabb nő kedvéért, akivel Floridába költözött. Ezután eladta közös házukat, valamint a férfi több holmiját, százezer dollárt zsebelve be ezzel. És még azt sikerült elérnie, hogy hivatalosan elváljanak, másfél évvel azután, hogy megölte férjét.

A nő büntetésének nagyságáról áprilisban döntenek. Életfogytig tartó szabadságvesztést is kaphat.

Olvasói sztorik