Nagyvilág

Hat újszülöttjét ölte meg az anya, a garázsba rejtve a testeket

Megan Huntsman (megan huntsman, )
Megan Huntsman (megan huntsman, )

Rögtön az otthoni szülés után megfojtotta gyermekeit, majd a testeket dobozokba rakva tárolta házában.

Bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt hatrendbeli gyilkosság vádjában egy 39 éves amerikai nő, akinek garázsában tavaly áprilisban hét csecsemő holttestét találták meg a rendőrök – jelentette a Salt Lake Tribune. Megan Huntsman minden bizonnyal élete végéig börtönben fog maradni. Büntetése nagyságáról április huszadikán dönt majd az ügyében eljáró bíró.

A nő utahi házában Huntsman férje fedezte fel a garázsban bedobozolva tárolt holttesteket, amikor néhány holmiját akarta magához venni. A feleségétől külön élő 41 éves Darren West azonnal kihívta a rendőröket, amint az egyik dobozban rábukkant az egyik újszülött holttestére, és a rendőrök további hat csecsemő bedobozolt holttestét találták meg.

 A garázs, ahol megtalálták a hét újszülött dobozokba rejtett holttestét
Fotó:KUTV 

A hatóságok másnap őrizetbe is vették Huntsmant, aki már kihallgatása alatt elismerte, hogy rögtön az otthoni szülések után megfojtotta hat kisbabáját, 1996 és 2006 között. A hetedik gyerek halva született.A holttesteket ezután takaróba csavarta, majd külön dobozokba rakta és a garázsban, egy szekrényben tárolta azokat, más dobozok mellett. 

A szomszédok a csecsemőgyilkos nőt kedves, szerető embernek ismerték meg, aki mindig jó volt a gyerekekhez. A szomszédos házban élő idős házaspár a testek felfedezése után a KUTV-nek elmondta: rendszeresen Huntsman gondjaira bízták unokájukat, csakúgy, mint egy másik környéken élő nagymama.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik