Nagyvilág

Lefejezte vőlegényét, mert szexre kényszerítette

késelés (késelés, erőszak, családon belül erőszak, gyilkosság)
késelés (késelés, erőszak, családon belül erőszak, gyilkosság)

Egészen pontosan német pornófilmekből ellesett jeleneteket akart megismételni a nővel, és az elutasításra veréssel reagált.

A Törökország déli részén élő 49 éves nő a helyi hatóságoknak beismerte, hogy ő ölte meg 67 éves vőlegényét, amiért a férfi olyan „deviáns” szexjeleneteket akart vele eljátszani, amiket német pornófilmekből lesett el – jelentette a Hürriyet Daily News. A nő elmondása szerint Osman T. órákon át nézett német szexfilmeket, és az azokban látottakat akarta vele is megcsinálni. Amikor a nő visszautasította, szidalmazással és verésekkel reagált.

A gyilkosság egy ilyen veréssé fajuló verekedés után történt, január 30-án. Gönül S. elmondása szerint előző házasságából származó 12 éves fia is a házban volt, amikor a férfi aznap rátámadt, és a fiú anyja védelmére kelt: egy tompa tárggyal fejen vágta a férfit, majd ijedtében elszaladt. A férfi nem vesztette el az eszméletét, és fojtogatni kezdte a nőt, aki egy konyhakést vett a kezébe, majd átvágta a nyakát, lefejezve a férfit, miután sikerült a földre vinnie – írta a török lap.

A nő a beszámoló szerint tavaly szeptemberben ismerkedett meg a férfival, akivel nem sokkal később összeköltözött, egy egyházi esküvő után. A férfi a nő elmondás szerint azt ígérte neki, hogy rendes polgári esküvőt is tartanak, hogy teljesen hivatalossá tegyék a házasságot, ha 2-3 hónapnyi együttélés után is boldogok lesznek egymás mellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik