Nagyvilág

Lefejezte anyját, mert jobban szerette bátyját

Szilveszter napján végzett a 48 éves nővel, akinek a fejét a szemetesbe dobta. Az anyuka holttestét a késő délutániu alvás után felébredt báty találta meg a floridai háznál.

Baltával ölte meg, majd fejezte le édesanyját egy 23 éves amerikai férfi, aki azért gyilkolta meg a Maria Suarez-Cassagne-t, mert úgy érezte, a nő nem szereti őt annyira, mint bátyját – jelentette a rendőrségi beszámolóra hivatkozva a Tampa Tribune. Christian Jose Gomez elfogása után beismerte a rendőröknek, hogy mit tett.

A beszámoló szerint a gyilkosság azután történt, hogy a család házában már több napja egyre feszültebbé vált a légkör. A végső lökést a rendőrség szerint az adta, hogy az anyja többször is felszólította, hogy vigyen fel több dobozt a padlásra. A Tribune cikke szerint a gyilkosság kora este történt, miután Gomez az anyjával, bátyjával és 16 és húgával megvacsorázott, és a lány dolgozni ment, az idősebb fiútestvér pedig ledőlt aludni.

Az anyuka lefejezett holttestét nem sokkal este hét óra után találta meg Mario Gomez a ház mellett, a kukáknál, miután az alvás után felébredve keresni kezdte a nőt és testvérét. Azonnal rendőrt hívott, akik a kukába dobva találták meg a 48 éves nő levágott fejét. Christian Gomezt, aki a gyilkosság után elmenekült, két órán belül elfogták.

 
Christian Gomez – baltával fejezte le anyját, a szemétbe dobva a nő fejét
Fotó:Pinellas County Sheriff’s Office

A férfi a rendőröknek beismerte, hogy a garázsban egy baltával támadt anyjára, akit több ütéssel ölt meg, majd lefejezett. A holttestet azért vonszolta a kukákhoz, hogy kidobja a szemétbe, de miután a test nem fért bele a kukába, csak a fejet dobta ki.

Christian Gomez ellen szándékos emberölés vádjával indítottak eljárást, és egy megyei börtönbe szállították. A 23 éves férfit három éve skizofréniával diagnosztizálták, és már többször letartóztatták a helyi rendőrök olyan kisebb súlyú szabálysértések miatt, mint pédául rendzavarás és szemetelés – közölte a WFLA televízió.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik