Nagyvilág

Kivágta és megette áldozata szívét a dél-afrikai dekoratőr

kes(210x140).jpg (kés)
kes(210x140).jpg (kés)

Féltékenység miatt kezdett verekedni két férfi: a gyilkos azt mondja alig emlékszik valamire.

Brutális kegyetlenséggel ölte meg áldozatát Andrew Chimboza, harmincöt éves dekoratőr Dél-Afrikában. A férfi egy barátnője házába ment, hogy ellenőrizze egy korábbi munkáját, a nő partnere azonban rátámadt, azzal vádolta Chimbozát, hogy lefeküdt a nővel – írja a brit Metro.

A harminc éves Mbuyiselo Manona nekiesett a dekoratőrnek, verekedni kezdtek. Chimboza agya teljesen elszállt: felkapott egy villát és Manona nyakába döfte, majd egy késsel elvágta torkát. Míg az áldozat a földön fekve elvérzett, a teljesen önkívületbe esett Chimboza felvágta a férfi mellkasát, kivágta a szívét, és megette.

A bíróság előtt a gyilkos azt mondta sajnálja a történteket, de szinte semmire sem emlékszik. „Sokkolt az, amivel az elhunyt megvádolt, hagytam, hogy megüssön. De aztán a pofontól fékezhetetlen düh áradt szét bennem. Megrúgtam, aztán beleszúrtam a villát. Majd elővettem a kést, elvágtam a torkát, aztán többször megszúrtam, nem is emlékszem hányszor. Nem tudom megmondani miért vágtam ki a szívét, de tudom, hogy amit tettem az helytelen, és tudom, hogy túlléptem az önvédelem határait” – mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik