Nagyvilág

A neten keresi a szerelmet a „kannibál rendőr”

Exfelesége megölését, megfőzését és elfogyasztását tervezte bűntársaival, most fogára való barátnőt keres.

Alig néhány héttel a szabadulása után máris az ízlésének megfelelő, vagy, hogy egy fokkal morbidabbak legyünk, a fogára való lány után kutat a „kannibál rendőr néven elhíresült Gilberto Valle. A 30 éves férfit azért ítélt el a bíróság, mert részt vett egy összeesküvésben, melyben nők, köztük gyerekek megölését, és megevését tervezték. Párkereső profilja szerint Valle olyan nőt keres, aki nem ítélkezik, és imádja a gasztronómiát – írja a NY Post.

 Gilberto Valle (kép: Facebook)

Valle-t egy szövetségi nyomozás végén tartóztatták le 2012-ben, társaival, a 66 éves Richard Meltz-el, Christopher Asch-al, és a harmioncas éveiben járó Michael Van Hise-vel együtt. A három utóbbi férfi terveket készített több nő, köztük, Van Hise feleségének, sógornőjének és unkahúgainak, valamint egy beépített FBI ügynöknőnek az elrablásáról, megerőszakolásáról, megkínzásáról, megöléséről, majd megevéséről. A trió már a konkrét előkészületeknél tartott, amikor csatlakozott hozzájuk az akkor a New York-i rendőrség sorait erősítő Valle. Ő, az azóta volt felesége rovására tervezgetett hasonló rémtetteket elkövetni.

Valle életfogytiglani börtönbüntetést is kaphatott volna, de a bíróság figyelembe vette, hogy a többiekkel ellentétben, ő sohasem tett konkrét lépéseket a tervek megvalósítására, inkább csak fantáziált róluk. Az exrendőr így az előzetesben töltött időt is figyelembe véve, néhány hete szabadulhatott: százezer dolláros óvadék ellenében, pártfogói felügyelet, és kijárási tilalom terhe mellett. Mindezekről azonban nem tesz említést a netes társkeresőn.

A 24 és 32 év közötti nőt kereső Valle többek között azt írja magáról, hogy imádja az evést, és a borkóstolást, és egyszer szívesen elmenne a Pokol Konyhája című tévéműsor felvételére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik