Élet-Stílus

Egy vagyonba került a sivatagi szex

mentőhelikopter (mentőhelikopter,)
mentőhelikopter (mentőhelikopter,)

A hatalmas adósság mellett párjával is szakítania kellett, de a brit férfi úgy érzi, a szex megérte.

Egy meleg vizű forrásra bukkant a nevadai sivatagban túrázó, az Egyesült Államokban élő brit pár, Dawn Reed és Peter Cousins. Egymásra néztek, gyorsan ledobták a ruhájukat, a vízbe csobbantak, és összebújtak. Aztán az 55 éves férfi a mellkasához kapott.

Majdnem száz kilométerre voltak a legközelebbi ponttól, ahol a mobiltelefonjaikat használhatták volna. Dawn magára kapkodta a ruháit, és rohanni kezdett az út felé, amit korábban elhagytak. Öt kilométert sprintelt, amikor csodával határos módon megpillantott egy kamiont. A jármű megállt, és újabb csoda következett: a sofőrnél volt műholdas telefon, amin mentőhelikoptert tudott hívni – írja a news.com.au.

Cousinst kórházba szállították, és életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Aztán ötnapnyi kezelés után egy 250 ezer dolláros (közel 70 millió forintos) számlát nyújtottak át neki. S ha ez még nem lett volna elegendő ok egy újabb szívrohamra az is kiderült, hogy a férfinek haza kell utaznia Angliába, hogy további kezeléseket kapjon, ám barátnője nem tartott vele: maradt azon a farmon, ahol korábban mindketten szakácsként dolgoztak. Cousins, akinek nem volt egészségbiztosítása, s így a kezelés teljes számláját állnia kell, nem léphet be az Egyesült Államok területére, amíg ki nem egyenlíti a számláját.

Dawn Reed és Peter Cousins két éve voltak együtt, egy ideig Portugáliában éltek, majd utazgatni kezdtek a világban. Néhány hónap múlva telepedtek le a nevadai marhatenyésztő farmon. „Sokat csavarogtunk a környéken, és amikor felfedeztük ezeket a természetes medencéket, elhatároztuk, hogy egyszer kipróbáljuk, milyen bennük szeretkezni” – nyilatkozta a férfi, majd kijelentette, hogy a történtek ellenére nem bánt meg semmit: „a szex mindig megéri” – mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik