Nagyvilág

Egy hónapig játszotta az orvost a tini egy kórházban

st-mary-s-west-palm-beach(960x640).jpg (kórház, florida, usa, )
st-mary-s-west-palm-beach(960x640).jpg (kórház, florida, usa, )

A mentális problémákkal küzdő fiút akkor kapták rajta, amikor épp egy pácienst vizsgált.

Egy hónapi nem tűnt fel senkinek a floridai West Palm Beach, St. Mary’s kórházában, hogy egy kamasz orvosnak adja ki magát – írja egy helyi lap.

A fiú valahonnan szerzett egy fehér köpenyt, rajta az intézmény emblémájával, és egy sztetoszkópot, amit a nyakába akasztott, majd úgy járt-kelt, és beszélt mindenkivel a kórházban, mintha orvos lenne. Akkor bukott le amikor egy valódi orvos bement egy kollégája rendelőjébe, ahol a srác, orvosi maszkkal az arcán éppen egy beteget vizsgált. A rendelőben dolgozó valódi orvos akkor éppen egyetemistákat vizsgáztatott.

 St. Mary’s Medical Center (kép: Google Street View)

Amikor a tinit lebuktató doktor hívta a biztonsági szolgálatot, az őrök is meglepődtek, hiszen hetek óta látták a fiút a folyosókon, és meg voltak róla győződve, hogy valódi orvos. A kórház értesítette a rendőrséget majd a fiú anyját is. A helyszínre rohanó asszony elmagyarázta, hogy fiának mentális problémái vannak, és úgy tűnik az utóbbi időben nem szedte rendesen a gyógyszerét.

Végül a kórház, és a rendőrség is úgy döntött, hogy nem tesznek feljelentést a kamasz ellen, mert senkinek semmilyen kárt nem okozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik