Nagyvilág

Bezártak és többször megerőszakoltak egy turistát Indiában

nemi-eroszak(210x140).jpg (nemi erőszak, )
nemi-eroszak(210x140).jpg (nemi erőszak, )

A fiatal japán nőnek majdnem egy hónap után sikerült kiszabadulnia. A bűnügyben őrizetbe vettek öt férfit - közölték vasárnap a helyi hatóságok.

A 22 éves japán turista megpróbáltatásai november 20-án kezdődtek, nem sokkal azután, hogy indiai útján Kolkatába (Kalkutta) érkezett. Találkozott három férfival, akik közül az egyik beszélt japánul. Ők rávették, hogy fizessen nekik 1200 dollárt, aminek fejében elkísérik egy buddhista szent helyre. Ez utóbbi helyen a férfiakat két ismerős várta, egy idegenvezető testvérpár, akik bezárták a nőt egy ház alagsorába. A testvérpár majdnem egy hónapig fogvatartotta, és közben többször megerőszakolta. A nőnek végül sikerült kiszöknie a házból, eljutott Varanaszi városba, ott találkozott japán turistákkal, akik segítettek neki kapcsolatba lépni a kolkatai japán konzulátussal. A rendőrség a napokban elfogta és előzetes letartóztatásba helyezte az öt férfit.

Indiában az utóbbi években több olyan eset történt, amelyben – általában többen – bántalmaztak és megerőszakoltak, esetleg meg is öltek nőket. Ezek az esetek óriási felháborodást váltottak ki az ország lakosságából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik