Közélet

Nemi erőszak Kisteleken

Miután visszautasította a nő az idegen férfi ajánlatát, egy sötétebb részre hurcolta, és megerőszakolta. A rendőrök rövid időn belül elfogták a támadót.

Megerőszakoltak egy nőt Kisteleken hajnalban – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

Szenti Szabolcs elmondta: az ötvenes éveiben járó nő egy összejövetel után a rokonát várta, hogy hazavigye, amikor a város központjában egy idegen férfi lépett oda hozzá, és szexuális ajánlatot tett neki. Miután ezt visszautasította, a férfi megütötte őt, egy sötét részre vonszolta, és megerőszakolta. Az asszonyt csak azután engedte el, hogy megígértette vele, nem tesz feljelentést. A nő és időközben megérkezett rokona végül kihívta a rendőrséget, és a járőrök a személyleírás alapján néhány percen belül a közelben elfogták a támadót.

A 33 éves kisteleki Cs. Károlyt – aki ellen szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást -, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik