Nagyvilág

Szexuális vágykeltőt kevert tanára italába egy tini

horny goat weed (gyógynövény, potencianövelő, )
horny goat weed (gyógynövény, potencianövelő, )

A „kanos kecske” gyógynövénykivonatot, a laptopja elkobzásáért,bosszúból csempészte a tanárnő italába tizenöt éves diákja.

Egy ostoba csíny miatt találta hirtelen nyakig pácban magát egy tizenöt éves Észak Karolinai diák. Rendőrt hívott hozzá ugyanis az iskolába az egyik tanárnője, miután a terembe lépve meglátta, hogy a fiú valamilyen port szór éppen az asztalán hagyott poharába – írja a New York Daily News.

A kihallgatáson a fiú aztán bevallotta, hogy egy szexuális vágyfokozó hatású gyógynövénytablettát morzsolt porrá, és azt próbálta beadni a tanárnak. Bosszúból, amiért a pedagógus elkobozta a laptopját. azt mondta, azt remélte, hogy a szertől valahogy megváltozik majd a tanárnő viselkedése, valami „hülyeséget” csinál majd, és ezért kirúgják.

 Püspöksüveg (kép: Wikipédia)

A magyarul leginkább püspöksüveg, angolul pedig „horny goat weed” néven ismert, sárgavirágú növény kivonata egyébként régóta ismert, a legtöbbször ízületi fájdalmakra, magas vérnyomásra, memóriavesztésre, vagy fáradékonyságra használják, de van, ahol szexuális vágykeltőként árulják a kivonatát.

Kép: chemistwarehouse.com.au

Ajánlott videó

Olvasói sztorik