Nagyvilág

Keresik a hűtőben holtan talált nő kisfiát

A 27 éves amerikai nő holttestét egy karbantartó fedezte fel, aki azután nézett szét a lakásban, hogy „erős szagokat” érzett.

Nagy erőkkel keresnek az amerikai hatóságok egy 11 hónapos kisgyereket, akinek eltűnését azután fedezték fel, hogy holtan találták édesanyját a texasi Houstonban lévő otthonában – jelentette kedden a helyi sajtó. A nő holtestét a hűtőbe gyömöszölve találták meg hétfőn. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a 27 éves Anastacia Oalikhena Lambert mikor halt meg.

A helyi hatóságok körözést adtak ki a nő férje és gyermeke, a januárban született Achilles Lambert apja ellen, akit egyelőre nem gyanúsítottként, hanem csak „érintett személyként” keresnek. A hatóságok feltételezik, hogy a kisgyerek az apánál lesz. A helyi rendőrség közlése szerint a kisgyerek veszélyben lehet.

 Ebben a hűtőgépben találták meg a halálra késelt anyuka holttestét
Fotó:KHOU 

A Nyugat-Afrikából származó anyuka eltűnése senki sem tűnt fel, mivel nem élnek rokonai a környéken és munkája sem volt. A társasházban lakó szomszédok a KHOU közlése szerint két hete látták utoljára a nőt és gyermekét. Azt nem lehet tudni, hogy mióta volt a hűtőbe gyömöszölve. A hatóságok közlése szerint a lakásban november huszadikán kikapcsolták az áramot, a kifizetetlen számlák miatt, de annak a veszélye nem fenyegette a nőt, hogy kilakoltatják.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik