Nagyvilág

Szex közben kapták rajta az igazgatót és a matektanárt

A diákok lefilmezték a tantermi jelenetet, a felvétel vírusként terjed az interneten.

Félreérthetetlen hangok szűrődtek ki egy szlovéniai gimnázium egyik tanterméből. A teremnek üresnek kellett volna lennie, néhány diák ezért úgy döntött megnézi, mi folyik odabent. Arra számítottak, hogy diáktársaikat találják majd akció közben, ezért elindították telefonjaikon a kamerát mielőtt óvatosan benyitottak. A legnagyobb meglepetésükre azonban nem tanulókat találtak bent: az iskolaigazgató feje tűnt fel az alulról teljesen meztelen matektanárnő combjai között – írja a brit Metro.

Drago Kamenik, a 41 éves igazgató perrel fenyegette meg a diákokat, miután megtudta, hogy egy kép a jelenetből elterjedt az interneten. Azt mondja a felvétel hamisítvány: valójában nem is ők szerepelnek rajta. Manja Mertelről, a 45 éves matematika tanárnőről annyit mondott, hogy kiváló tanerő, akivel kapcsolatban csak pozitív dolgokat lehet említeni.

Kamenik egyébként nős, két gyermek édesapja. „El tudják egyáltalán képzelni ezek a bolondok, hogy mi mindent tesznek tönkre?” – fakadt ki, majd elmondta, hogy a rendőrségen feljelentést tett a kép miatt.

A felvételt készítő diákokról azonban leperegnek a fenyegetései. Azt mondják, ha kell a teljes felvételt közzéteszik, amin világosan látszik, hogy kik a szexjelenet főszereplői.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik