Nagyvilág

Dugóhoz vezetett a szerelmeskedés

Az amerikai párocska még a rendőrök kiérkezésekor is folytatta.

Bár talán még sosem láttak forgalmi dugót az Oregon állambeli Springfield büntetés-végrehajtási intézete előtt, nemhogy vasárnap éjjel, a múlt hét végén a 33 éves Logan P. Jackson és barátnője, a 24 éves Kelli M. Knutson úgy képeztek forgalmi akadályt, hogy nem is vettek részt a közlekedésben.

A rendőrség elmondása szerint a fiatalok egy közeli sztriptízbárban kezdték az estét, majd annyira fellelkesültek a látottakon, hogy a börtön parkolójában estek egymásnak. Bár mindvégig az autójukban maradtak, a kocsi mozgása miatt egyre több sofőr lassított le, hogy alaposabban megnézze magának, mitől hintázik a karosszéria. Perceken belül akkora dugó alakult ki, hogy a frusztrált vezetők rendőrt hívtak.

Az egymásba feledkezett párocska nem sokkal azután hagyta abba a szerelmeskedést, hogy egy járőr bekopogott autójuk ablakán. A rendőrség közleménye szerint az “elkövetők” pironkodva ugyan, de mindvégig együttműködtek az intézkedő kollégákkal, s bár láthatóan nem akartak semmi rosszat, a történtek után a letartóztatás elkerülhetetlen volt.

A férfit épp abba a börtönbe szállították, amely előtt megbilincselték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik