Nagyvilág

Még mindig keresik a Párizs környékén kóborló tigrist

Éjjel egy benzinkút biztonsági kamerája rögzítette, ahogy a szökevény nagymacska elhalad előtte.

Újraindult pénteken annak a tigrisnek a keresése, amelyet előző nap reggel láttak a Párizstól negyven kilométerre, keletre található Montévrain településen – írja az MTI.

 fotó: Facebook

A keresést, amit csütörtök este a sötétség beálltával megszakítottak a Montévrain és a szomszédos Chessy közötti erdős vidéken nagy erőkkel kezdte meg ismét a rendőrség és a csendőrség. Hozzájuk pénteken több tucat katona is csatlakozott. Mintegy száz ember és egy medvevadász kutya vesz részt a kutatásban.

Éjszaka egy hőkamerával felszerelt helikopter körözött a négy-öt labdarúgópályának megfelelő övezet felett, de a keresés nem járt eredménnyel. Tíz kilométerre Montévraintől, az A4-es autópálya egyik benzinkútjának biztonsági kamerája előtt elment a nagymacsak

A rendőrség továbbra sem tudja, hogy honnan és kitől szökhetett meg a tigris. A környéken lakóktól továbbra is azt kéri az önkormányzat, hogy amennyiben lehetséges, ne hagyják el otthonaikat, illetve zárt gépkocsival közlekedjenek. Az iskolák kinyitottak pénteken, de azokat rendőrök védik. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik