Nagyvilág

Putyin spermáját minden nőnek!

Alanyi jogon tenné lehetővé az orosz nőnek a Duma egyik képviselőnője, hogy megtermékenyülhessenek Putyin elnök spermájától, hogy aztán a gyermekekből új elitet hozzanak létre.

Ismét meghökkentő törvényjavaslattal állt az orosz törvényhozás elé a bizarr ötleteiről elhíresült képviselő asszony, Yelena Borisovna Mizoulina. A hölgy, aki az orosz parlament Női, Gyermek, és Családügyi Bizottságának elnöke most úgy szeretné hazája “nagyszerűségét kiterjeszteni”, hogy minden orosz nőnek lehetővé tenné, hogy Putyin elnök spermájától termékenyüljön meg – írja egy orosz lap cikkére hivatkozva a New York Observer.

„Az előterjesztésem lényege egyszerű: minden nőnemű orosz állampolgár megkaphatná postán az elnök genetikai örökítőanyagát, hogy attól teherbe eshessen és gyermeket szülhessen. Az anyák különleges juttatásokat kapnának az államtól.”

 Yelena Mizulina (fotó: Wikipedia)

A jogi Phd fokozattal rendelkező Mizoulina, mindezt egy az orosz népesedéspolitikáról szóló konferencia kerekasztal beszélgetésén vezette elő. A bizottsági elnök kifejtette azt is, hogy mi lesz majd Putyin-bébik sorsa, miután megszülettek. A jövőképben valamiért az összes gyermek hímnemű:

„A születésük után a fiúkat a Szuvorov Iskolához hasonló, speciális állami intézmények nevelnék fel azzal a céllal, hogy feltétlenül és teljesen hűségesek legyenek a hazához, és az elnökhöz. Belőlük lesz majd a haza új katonai és politikai elitje” – fejtegette Mizoulina.

„Az Állami Duma egyik tisztviselője szerint, a demográfiai problémák kezeléséről, és a nép hazafias oktatásáról szóló vita folytatódni fog a jövőben” – zárja a cikkét az orosz lap.

Az Observer által megkérdezett Mikhail Klikishin szerint a hír kacsa, egy ukrán bulvárlaptól származik. Bár Mizoulina-tól nem lenne meglepő egy hasonló beterjesztés.

A képviselőnőnek része volt annak a törvénynek a megalkotásában, amelyik tiltja, hogy amerikai családok orosz árvákat fogadjanak örökbe. Korábban ő volt az is, aki azt javasolta az Oroszországban élő zsidó vallásúaknak, hogy emigráljanak minél előbb, mondván, hogy van elég baj nélkülük is. Mizoulina idén olyan törvényjavaslatot nyújtott be, amelyik kitiltotta volna a felsőoktatásból azokat a nőket, akik még nem szültek, és ő volt az is, aki tavasszal, a törvény erejével tiltotta volna be a szexet a Krím félszigeten.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik