Nagyvilág

Felnyársalta autóját a korlát, miután halálra gázolt három embert

A sofőr nem csak túlélte, de még sikerült is elmenekülnie a baleset helyszínéről. A roncsot látva kész csoda, hogy nem halt meg.

A kínai internet legolvasottabb híreit gyűjtő, angol nyelvű China Smack oldalán megjelent beszámoló szerint a sofőr először egy hatvanéves férfit ütött el terepjárójával a Szecsuán tartományban található Guanghan városánál, de nem állt meg segíteni, hanem továbbhajtott. Ekkor gázolt egy idős házaspárt, akik egyéves unokájukkal együtt sétáltak, amikor az autó nekik csapódott, megölve mindhármukat. A beszámoló szerint az ütközés olyan nagy erejű volt, hogy a nagyapa és a kisgyerek teste is szétszakadt.

 
Három embert gázolt halálra, majd így járt – de túlélte, és el tudott menekülni 

A hármas halálos gázolás után az autó fékezés nélkül tovább száguldott és nekicsapódott az út szélén lévő korlátnak, ami felnyársalta a járművet. A helyszínen készült fényképek tanúsága szerint a fémkorlát a szélvédőn át tört be az utastérbe, és a jobb hátsó ajtón keresztül távozott. A jármű eleje teljesen összetört és az autó alvázán, bal első és bal hátsó kereken vérfoltokat lehetett látni.

 
A korlát felnyársalta az autót

Az autó sofőrjének ekkor sikerült meglépnie, és a China Smack cikkében szereplő információk szerint még nem sikerült megtalálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik