Közélet

Hármas karambol, biciklisgázolás, kidőlt villanyoszlopok, tűz

Több baleset is történt pénteken este az ország útjain. A tűzoltóknak házakat és autót is kellett oltaniuk.

Három autó ütközött Budapesten a XIII. kerületi Gyermek téren péntek este háromnegyed 8 körül. Az egyik autóból feszítővágóval kellett kimenteni egy sérültet. A Béke utca érintett szakaszát le kellett zárni.

A X. kerületben a Petrőczy utca és Kőér utca között biciklist ütött el egy személyautó. A balesetben a gépjármű kidöntött egy villanyoszlopot is. Egy embert kórházba szállítottak.

A Pest megyei Galgahévízen két villanyoszlopot döntött ki egy jármű. A baleset nagyfeszültségű vezetékeket érintett, a környéken nagyjából száz házban nincs áram, a helyreállítás hajnalig is eltarthat.

A Veszprém megyei Ajkán egy családi ház és melléképülete gyulladt ki. A tűzoltók négy sugárral oltották a tüzet, az épületekből négy gázpalackot is ki kellett hozni és hűteni. A Békés megyei Dévaványán egy ház tetőszerkezete égett. A tűzoltók átvizsgálták az épületet, nem találtak bent senkit.

Az M3-ason, Mezőkövesd térségében a 136-os kilométernél, a főváros felé vezető irányban kiégett egy személyautó. A tűzoltók megfékezték a lángokat, a rendőrök a fél útpályát lezárták. Szekszárdon egy traktor borult az oldalára, a járműből kifolyt az üzemanyag – tájékoztatott honlapján a katasztrófavédelem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik