Nagyvilág

Megfojtotta és megkéselte szobatársát, és szexelt a holttestével

Majd levezetésként fodrászhoz ment, új frizurát csináltatni magának. A rendőrök ott fogták el.

„Idegesnek tűnt, de azt gondoltam, csak rohanásban van” – mondta a floridai Orlandóban található Euro Cuts fodrásza, aki levágta a haját a szobatársa meggyilkolása miatt az üzlet előtt letartóztatott Bryan Santanánák. A fodrász elmondása szerint senki sem mondta volna meg a férfiről, milyen brutális gyilkosságot hajtott végre pár órával korábban – írta az Orlando Sentinel.

A rendőrség közlése szerint Santana beismerte, hogy megölte 23 éves szobatársát, Shelby Faziót, a közösen bérelt házukban. Elmondása szerint előbb hátulról fojtogatta, majd egy kést döfött a nyakába. Ezután pedig „szexuális aktust hajtott végre a testén, miután a nő meghalt” – idézte a rendőrségi jelentést a Sentinel. A férfi azt tervezte, hogy rendőrökkel löveti agyon magát, de ez a terve nem vált be.

 
Rendőr áll a ház ajtajában, ahol Bryan Santana megölte szobatársát, és meggyalázta holttestét
Fotó:WFTV 

A férfit azután kezdték el keresni, hogy a házban élő másik szobatárs hazatért, és bejelentette az esetet. A beszámoló szerint a meg nem nevezett férfi rögtön tudta, hogy valami baj van, amint belépett a házba, és észrevette a Fazio szobájába vezető vércsíkot az előszobában. Gyorsan a saját szobájába ment mobiljáért és kocsikulcsáért, hogy miközben Santana a fürdőben volt, elmeneküljön és hívja a rendőröket. Azonban Santana rátámadt a nappaliban: gázspray-vel fújta le,és késsel ment neki, de sikerült leküzdeni, elrohannia és hívnia a rendőröket.

A rendőrök végül a fodrásznál találták meg Santanát, akit akkor fogtak el, amikor a hajvágás végeztével kiment az üzletből. Még azelőtt sikerült megtalálniuk a rendőröknek, hogy tervét végrehajtva vett volna magának egy légpisztolyt, hogy azt egy rendőrre fogva elérje, hogy rendőrgolyótól haljon meg.

A WFTV-nek Santana családja elmondta, hogy a húszéves fiatal pár héttel korábban önként bevonult egy elmegyógyintézetbe, de ott az orvosok nem találtak semmi problémát nála. 

A férfi ellen emberölés, és emberölés kísérlete miatt emeltek vádat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik