Nagyvilág

Pornósztár kihívót kapott a drogos polgármester

Toronto első embere még a kokainozó Rob Ford, de ma hivatalosan is bejelentett indulását a város vezetéséért Nikki Benz pornósztár.

„Cserélje Fordját egy Benzre” – ezzel a nagyszerű szlogennel kampányol Nikki Benz, írja a Gawker. Benz ugyanabból a kerületből származik, mint Ford, de csak ennyi a közös bennük. Benz élete során 217 felnőttfilmben szerepelt és 2011-ben ő volt az év címlaplánya a Penthouse magazin szerint. Ford egy filmben sem. Legjobb tudomásunk szerint. Ő a részeg-táncos műfajban van otthon.

Ford kokózott már életében, Benz ebben az interjúban állítja, nem nyúlt még ilyen illegális szerekhez. De a Twitter-oldalán már erősen tolja a kampányt: Toronto legszexisebb polgármester-jelöltje, állítja magáról és talán nem is téved.

Programja is van

Benz komolyan készül a választásokra, programot is letett már az asztalra, a pornóipart is elhozná a városban, ami szerinte felvirágoztatná Torontót. Sok pénz van benne, Los Angelesben meg már úgyis sikerült neki. Illetve bevezetné az Önkielégítés Napját is, legalább csökkenne a torontóiakban a felgyülemlett feszültség, állítja.

„Legalább én őszinte és átlátható vagyok, semmit sem rejtek véka alá” – üzent a regnáló hónatyának a kihívó.

A kanadai városban október 27-én tartanak polgármester-választást, kíváncsian várjuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik