Nagyvilág

Nemsokára érkezhet a második Kim baba

Észak-Korea ifjú diktátorának, Kim Dzsong Unnak a második gyermekével lehet várandós felesége Ri Szol Dzsu – írja a DailyMail.

A hírt egyelőre nem erősítette meg hivatalos állami forrás, ám sokat elárul, hogy az asszony kismamaruhához hasonló öltözékben jelent meg egy nyilvános sporteseményen. Állítólag ugyanezt viselte, amikor első gyermekével volt várandós.

A tokiói Waseda Egyetem Észak-Korea szakértője Tosimitszu Sigemura a lapnak elmondta: egy ideje már pletykálnak arról, hogy Kim neje várandós. Hozzátette, a diktátor minden bizonnyal szeretne már egy fiú örököst, hiszen az teljeséggel kizárt, hogy a sztálinista országban – alkalomadtán – egy leány vegye át a hatalmat.

Azt egyébként a mai napig nem jelentették be hivatalosan, hogy Kimnek és egykori énekes kedvesének lánya született volna az elmúlt időszakban. Csak a Ri Szol Dzsuról készült fényképek árulkodtak arról, hogy véget ért a terhessége, az Észak-Koreában turnézó kosaras sztár, Dennis Rodman pedig azt állította: látta az asszonyt egy karon ülő lánybabával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik