Nagyvilág

Hókáosz: dugóban rekedt autóban adott életet gyermekének

Soha nem látott káosz és dugó bénította meg Atlantát. Több mint ezren vesztegelnek az utakon, legalább száz baleset történt, és körülbelül 800 gyerek nem tudott hazamenni az iskolából.

Teljesen megállt a közlekedés Atlantában, a havazás miatt szinte soha nem látott káosz alakult ki az utakon. A rendkívüli közlekedési helyzetet kedd óta nem sikerült felszámolni. A Business Insider tudósítása szerint többen az utakon hagyták a járműveiket, de beszámolnak egy kismamáról is, aki egy, a dugóban rekedt autóban adott életet gyermekének a férje és a rendőrök segítségével.

A jeges utakon már több mint száz baleset történt, és a képek tanúságai alapján egyelőre nincs esély arra, hogy a közeljövőben pozitív változás állna be, ezért a város polgármestere arra kéri alakosságot, hogy aki teheti, maradjon otthon.

A legtöbb gyerek iskolába sem tud menni, a menetrendszerű iskolabuszok járatait ugyanis felfüggesztették, illetve a CNN jelentése szerint az egyik intézményből haza sem tudtak menni a diákok, mintegy 800-an rekedtek az egyik épületben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik