Nagyvilág

Plázahorror három halottal

pisztoly, fegyver (pisztoly, )
pisztoly, fegyver (pisztoly, )

Lövöldözés volt egy Washington melletti üzletközpontban, a rendőrség első közlése szerint hárman meghaltak.

Az egyik áldozat a sajtó értesülései szerint maga az elkövető lehet, mert fegyvert és lőszert is találtak nála. A központban, amely az amerikai fővárostól északra található, mintegy 200 üzlet működik.

A támadás részletei még nem ismertek. A hírügynökségek először csak azt közölték, hogy a tűzoltók és a rendőrök behatoltak az épületbe, alaposan átvizsgálták és megállapították, hogy nincsenek sebesültek. Később azonban kiderült, hogy két embert könnyebb sérülésekkel kórházba vittek.

Az NBC hírtelevízió egy férfit szólaltatott meg, akinek a lánya a lövöldözéskor benn volt a bevásárlóközpontban. A lány “kaotikusnak” nevezte a helyzetet. Az AP hírügynökség is csak szemtanúkat idézett, de ők is csak arról tudtak beszámolni, hogy egy adott pillanatban lövéseket hallottak, és sokan futásnak eredtek.

A hatóságok egyelőre nem tudnak érdemi információt adni. Azt valószínűnek tartják, hogy az egyik halott maga a lövöldöző lehet, de még nem tudták megállapítani a másik két áldozat kilétét, mint ahogy azt sem, hogy miért tört ki a lövöldözés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik