Nagyvilág

Dzurinda részegen verhette be a fejét

Dzurinda és Martonyi (mikulás dzurinda, martonyi jános, )
Dzurinda és Martonyi (mikulás dzurinda, martonyi jános, )

A volt szlovák miniszterelnök Rudolf Schuster volt köztársasági elnök 80. születésnapját ünnepelte Kassán: a taxisok szerint cigarettát kért, szemétkosárra akart támaszkodni, de a földre zuhant – írja az Új Szó.

Fejsérülésekkel vették fel a kassai L. Pasteur Egyetemi Kórház baleseti sebészeti osztályára Mikuláš Dzurinda parlamenti képviselőt, volt miniszterelnököt, a Szlovák Demokratikus és Keresztény Unió volt elnökét keddre virradóra. Dzurinda a Fő utcán, a Hilton Szálló előtt esett el – derül ki az Új szó cikkéből.

„Saját szemünkkel láttuk. Tök részeg volt, alig állt a lábán” – mondták a Korzár című kassai regionális napilapnak helyi taxisok.

Dzurinda Rudolf Schuster volt köztársasági elnök 80. születésnapját ünnepelte. Az ünnepségről taxival tért vissza a szállodába. A hotel előtt beszédbe elegyedett a járókelőkkel, és cigit kért tőlük. Amikor rágyújtott, egy szemétkosárnak akart támaszkodni, de eldőlt, és beverte a fejét az aszfaltba. Amikor elesett, nem tudott felállni, a szálló biztonsági őrei segítették fel, és hívták ki a mentőket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik