Nagyvilág

Rokona kivájta a szemét, most műszemet kapott a kisfiú

kisfiú (kisfiú)
kisfiú (kisfiú)

Nagynénje csonkította meg a hat éves kínai kisfiút, akin egy orvos ingyen segített.

Augusztus végén egy hat éves kínai kisfiút megcsonkított a saját nagynénje. A nő Guo Bin-t a játszótérről vitte le, elkábította, majd máig ismeretlen okból kivájta a szemét, és az utcán hagyta. A kisfiúrat 4 óra múlva, borzalmas állapotban találták rá a szülei, akik először azt hitték, hogy valahonnan leesett, és megütötte magát. Egyből kórházba vitték, és csak ott derült ki, hogy kivájták a szemét.

A támadás indokaként először a szervkereskedelmet nevezték meg, aztán kiderült, hogy erről szó sem volt, valójában a fiú nagynénje volt a tettes. A nő az eset után hat nappal öngyilkos lett.

Fotó: Northfoto

Ingyen segített

A fiú segítségére egy Dennis Lam nevű orvos sietett, ő szeptember óta kezeli a kisfiút, szolgáltatásaiért nem kért pénzt. A műtétsorozat most fejeződött be, és bár a műszem Guo Bin látását nem adja vissza, az eredmény tényleg bámulatos lett. A képért ide kattintson.

Guo Bin édesanyja a BBC-nek azt nyilatkozta: az az álma, hogy kisfia legalább egy kis fényt láthasson még ebben. “Ne mindig csak a sötétség ölelje körbe” – tette hozzá Wang Wenli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik