Külföld
szudán korbácsolás (Array)

Nyilvánosan korbácsoltak meg egy nőt Szudánban

Varjasi Viktor
Varjasi Viktor

social szaki. 2013. 10. 04. 15:35

A nyílt utcán korbácsolt meg egy rendőrtiszt egy nőt Szudánban, mert "vétett a közrend ellen". A büntetésről készült felvételeket egy újságíró töltötte fel a Youtube-ra .

Korábban a témában:

A híradások szerint Halimának hívott asszonynak mindössze annyi volt a bűne, hogy beszállt egy olyan férfi autójába, akivel nem állt semmilyen rokoni kapcsolatban.

A videón az látható, amint a rendőrtiszt a földön gubbasztó nőre többször is ráhúz egy hosszú ostorral. A nő jajveszékelve, kétségbeesetten próbálja védeni a fejét és az arcát az öltözékével.

„Ez azért jár, hogy ne szállj be idegenek autójába” – közli az ütlegelés egy pontján az egyenruhás.

A felvételből kiderül az is, hogy a megszégyenítő büntetést több tucat ember nézi végig tétlenül, egy férfi pedig felkacag az egyik ostorcsapásnál.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.