Nagyvilág

Saját fegyverével lőtték meg az ámokfutót

vadaszpuska(5)(960x640)(1).jpg (vadászpuska, fegyver, )
vadaszpuska(5)(960x640)(1).jpg (vadászpuska, fegyver, )

Puskával támadt egy pennsylvaniai város vezetőire egy dühös lakos hétfőn, és megölt három embert. Az 59 éves férfit végül megfékezték, és saját fegyverével meglőtték - közölte egy szemtanú.

A férfi vitában állt Ross Township kisváros vezetőivel, mert az önkormányzat meg akarta büntetni őt ingatlana gondozatlansága miatt. Hétfő este – miközben az önkormányzati vezetők és több lakos ülést tartott a városházán – az épülethez ment, és puskájával többször keresztüllőtt annak falán, majd berontott az ülésterembe, és ismét tüzet nyitott a bent ülőkre.

A lövésektől három ember meghalt, másik kettő megsebesült. Az eseményeknek végig szemtanúja volt a Ponoco Record című lap egyik riportere, mert tudósított az önkormányzati ülésről a Philadelphiától 137 kilométerre északra lévő, 5500 lakosú településen.

Chris Reber arra lett figyelmes a teremben, hogy kint lövések dördülnek el – legalább 10 -, vakolatdarabok pattannak le a falról, és leesik több kép. Kiosont a teremből, majd az épületből, és megbújt egy autó mögött. Látta, amint a támadó éppen visszamegy a gépkocsijához, és elővesz egy másik puskát. “Csak akkor döbbentem rá, hogy nem vicc az egész, amikor visszamentem az épületbe, és láttam, hogy több ember vérzik” – mondta.

Az ülésen részt vevő egyik tisztségviselőnek sikerült megragadnia és földre tepernie a támadót, majd dulakodásuk közben a fegyver eldördült, és megsebesítette az 59 éves férfit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik