Nagyvilág

A Twitteren közvetítette anyja halálát

twitter(430x286)(1).jpg (twitter, )
twitter(430x286)(1).jpg (twitter, )

Egy amerikai rádiós a közösségi oldalon számolt be édesanyja utolsó napjairól.

Scott Simon július 19-én még egy családi vacsora közben készült mosolygós fotót osztott meg a közösségi oldalon. Egy héttel később viszont már a kórház falai közül posztolt arról, hogy édesanyja hogyan érzi magát a többi beteg közt és hogyan viselkedik a személyzettel – írja a CNN.

Vasárnap már csak a köztük lévő szavakról és mozdulatokról írt, csak kettejükre koncentrált. Hétfőre pedig a rádiós követői egy anya és fia végső búcsújáról olvashattak.

“Imádom fogni anyám kezét. 9 éves korom óta nem tettem ilyet. Vajon miért hagytam abba? Azt hittem talán nem férfias? Micsoda hülyeség..” – írta egyik üzenetében, majd ezt követte egy másik poszt: “Bárcsak az okosok, akik feltalálták például az űrrepülőgépet, kifejlesztettek volna egy olyan oxigénmaszkot, ami nem csúszik le 20 percenként.”

Scott Simon 1,2 milló követője folyamatosan olvashatta az ilyen és ehhez hasonló bejegyzéseket a rádiós édesanyja utolsó óráiról és az újságíró gondolatairól. Páran kritizálták kommentjeikben, hogy még ezekben az órákban, anyja halálos ágyán sem tudott elszakadni mobiltelefonjától. Mások viszont úgy érezték, hogy Scott Simon mindannyiukat szolgálta, amikor ezeket a bejegyzéseket írta, és sok családnak segíthet majd feldolgozni a szeretteik elvesztését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik