Nagyvilág

Megölte terhes barátnőjét, majd bement a rendőrségre

pisztoly(1)(960x640).jpg (pisztoly, )
pisztoly(1)(960x640).jpg (pisztoly, )

A 22 éves férfi barátnője anyját és tízéves öccsét is lelőtte.

„Valami rosszat tettem” – mondta a texasi Forest Hill rendőrségére betért férfi, miután közölte az ott lévő rendőrökkel, hogy tartóztassák le. Amos J Wells egy órával azután sétált be a rendőrségre, hogy három embert lőtt le: terhes barátnőjét, valamint a nő anyját és öccsét – jelentette a Star-Telegram. A három áldozat a kórházba szállítás után halt meg. Wells állapotos barátnőjét két lövés érte, egyik a hasán. A gyerek életét az orvosok nem tudták megmenteni.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi váltotta ki a gyilkosságokat, amelyre a családtagok sem tudtak magyarázatot adni. A Star-Telegramnak nyilatkozó rendőrtiszt csak annyit mondott, hogy a nyomozók szerint a lövéseket egy vita előzte meg, ami egy pont után erőszakossá vált. A nyilatkozó rendőrtiszt hozzátette: „Fogalmam sincs arról, hogy a tízévessel miért végzett.”

Wells ellen emberölés vádjával indítottak eljárást, óvadékát kétmillió dollárban állapították meg. A Star-Telegramm cikke szerint a férfi ellen már két esetben indítottak eljárást családon belüli erőszak miatt, miután korábbi barátnőire támadt. Egyikük – akit fojtogatott –  távoltartási végzést kért ellene, azzal indokolva, hogy az életét féltette a dührohamokra hajlamos erőszakos férfitől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik